COMFORTABLE ROOMS

Hotelli Keravan ilmastoiduissa huoneissa on käytännöllinen sisustus, jääkaappi, vedenkeitin ja televisio. Osassa huoneista on näkymä Puuvalonaukiolle, keskeiseen keravalaiseen sijaintiin.

 

Lue lisää huonevalikoimastamme täältä.

YELLOWTAB-TABLETS IN EVERY ROOM

 

All our rooms are equipped with a Yellowtab-tablet which provides you - in addition to an internet connection - with a comfortable way to find local services and today's newspapers.

HOW THE HOTEL WORKS

Saatte ovikoodinne sekä huonenumeronne saapumispäivän aamuna. Ovikoodinne on voimassa saapumispäivänä kello 15:00 alkaen lähtöpäivän klo 12:00 saakka. Voitte saapua hotelliin milloin tahansa lähtöaikaan saakka eikä erillistä sisäänkirjautumista tarvita. Majoituksenne seuraa aikatauluanne ja pääsette vaivattomasti huoneeseenne koska tahansa majoituksen voimassaoloaikana. Käytämme näppäimistölukkoja, joten älypuhelinta erillisellä ohjelmistolla ei tarvita huoneen oven avaamiseen.

IN THE HEART OF KERAVA

Keravalla, pääkaupungin läheisyydessä, sijaitsee kotoisa Hotelli Kerava. Helposti lähestyttävä miljöö saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja kotoisaksi.

Hotelli Kerava toivottaa kaikki tervetulleeksi Keravan sykkivään tunnelmaan. Viihdyt niin hyvin, että haluat tulla uudestaankin.

Koet rennon tunnelman kaikissa huoneissamme.

Hotellissamme on käytännöllinen ja kattava yhteiskeittiö myös omien ruokien valmistukseen.

MEETING ROOM WITH ATTACHED KITCHEN

 

Hotellissa on myös erillinen keittiöllä varustettu kokoustila 6-10 hengelle tiimipalavereita, kokouksia tai illanviettoa varten. Tila on vuokrattavissa majoituksen yhteydessä tai erikseen yksityiseen käyttöön hintaa 90 € / päivä.